Over Elkanah Translations

Mijn naam is Hope Visser. Ik heb al 28 jaar ervaring in het vertalen en vertolken van Engels naar Nederlands en andersom. Ik werk meestal thuis en hou van een uitdaging. Ook het vertolken op locatie is geen enkel probleem. Tevens verzorg ik ook het proeflezen van documenten. Dus wilt u wat vertaald hebben? Neem dan gerust contact op voor advies of een offerte. 

About Elkanah Translations

My name is Hope Visser. I have 28 years of translation and interpreting experience from English to Dutch and vice versa.
Normally I work from home but interpreting on location is no problem. I love a good challenge. I can also proofread your documents. So what do you want to have translated? Please feel free to contact me for advice or a quote.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op.

Please feel free to contact us for more information.

Neem contact op